Help ons Pixel Vault naar een hoger niveau te tillen

Blog
Robert Zomers op 17 november 2020
Help ons Pixel Vault naar een hoger niveau te tillen

Pixel Vault-lezersonderzoek 2020

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat we zo langzamerhand aan de feestdagen kunnen gaan denken, terug gaan blikken op 2020 en voorzichtig plannen maken voor het nieuwe jaar. Maar niet voordat we het jaarlijkse Pixel Vault-lezersonderzoek hebben gedaan, waarin jij je mening kunt geven en bovendien kans maakt op een Bol.com-tegoedbon.

Dagelijks wordt er door de hele Pixel Vault-crew hard gewerkt om de site een stukje beter te maken en nog betere artikelen te schrijven.  Daar hebben we zelf allemaal leuke ideeën voor, maar we zijn ook benieuwd naar wat jij als lezer vindt van Pixel Vault en wat je graag terug wilt zien op de site. 

Daarom doen we een lezersonderzoek en willen we graag jouw mening horen over een aantal zaken. Dat kost je nog geen vijf minuutjes en als je wilt maak je kans om één van de vier Bol.com-tegoedbonnen ter waarde van 25 euro te winnen. 

Vul dit formulier in en help ons Pixel Vault nog beter te maken:

Winnaars van de tegoedbon ontvangen hierover bericht via de mail vóór 29 november. 

Vragen of opmerkingen over het onderzoek? Stuur dan een mailtje naar redactie@pixelvault.nl of stuur ons een berichtje op Discord

Deel dit artikel