Kijk verder dan RGB en een headset bij Maxiaxi

Sponsored
Pixel Vault op 26 augustus 2020
Kijk verder dan RGB en een headset bij Maxiaxi

Bij het inrichten van een goede gamehoek wordt er meestal vooral gelet op toffe RGB-lichten en een goede headset, maar een beetje audiofiel gaat net een stapje verder. Je kunt dan op Maxiaxi terecht voor betaalbaar licht en geluid.

Voor een goede set-up is het belangrijk om te kijken naar de ruimte waarin deze staat en waar je het voor gaat gebruiken. Wanneer je alleen films en games wilt afspelen op een kleine zolderkamer heb je logischerwijs ander materiaal nodig dan wanneer je als producer in een schuur tracks wilt kunnen opnemen en afspelen.

Goede hi-fi luidsprekers voor bij je gamecomputer

Veel gaming setups worden voorzien van een gaming headset, maar als je net iets meer wilt, zijn de opties bij de bekendere gaming merken meteen een stuk beperkter. Dat terwijl het erg fijn kan zijn om je headset af te kunnen zetten en zonder koptelefoon te kunnen gamen of muziek te luisteren.

Net als bij het kiezen van componenten voor een pc of bij het selecteren van een muis en toetsenbord zit er ook een groot verschil tussen de verschillende speakers en hi-fi-sets. Kijk daarom wat het beste bij jouw setup past en waar je het meeste aan hebt in de ruimte waar de setup staat.

Lichteffecten voordat RGB een ding was

Wanneer geeks aan lichten denken zien ze de RGB-lichten van RAM-geheugen of pc-ventilatoren voor zich, maar er is veel meer op het gebied van verlichting en effecten.

Op Maxiaxi kun je terecht voor LED-verlichting om de sfeer in een complete kamer naar je hand te zetten. Uiteraard kun je ook een stapje verder gaan door voor echte discolichten te kiezen, maar behalve als je een DJ bent, heb je een stroboscooplicht waarschijnlijk niet nodig.

Dat geldt niet voor de rookmachine, die kunnen we iedereen aanraden.

Advertorial

Dit artikel is geen redactioneel stuk, maar een advertorial in samenwerking met Maxiaxi. Heb je hier vragen of opmerkingen over? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel