Bedruk een powerbank met jouw geeky logo

Sponsored
Pixel Vault op 25 september 2020
Bedruk een powerbank met jouw geeky logo

Altijd een goed cadeau

Niets blijft bezoekers van een congres, beurs of ander evenement bij als een toffe goodie om mee naar huis te nemen. Relatiegeschenken zijn al sinds jaar en dag populair en nu gadgets steeds goedkoper worden kun je ook steeds meer praktische vernuftigheden weggeven aan relaties, uiteraard met jouw logo of slogan erop.

Het maakt niet uit of je elke bezoeker van een conferentie een powerbank met het Spider-Man-logo cadeau wilt doen of dat je een USB-stick met het mailadres van je eigen indie gamestudio wilt kunnen weggeven op een beurs, want er zijn genoeg plekken waar je een gadget naar wens kunt bedrukken.

Voorbij de keycords

Misschien wel de bekendste vorm van promotiemateriaal na de balpen zijn de keycords. Ideaal voor op een evenement waarbij je bezoekers toegang wilt geven tot bepaalde bijeenkomsten, waarbij natuurlijk jouw merknaam om de nek van de bezoeker hangt.

Maar het kan zijn dat je net wat verder wil kijken dan het standaard materiaal en op meer ongebruikelijke wijze je merk wil promoten. Ook daar zijn genoeg mogelijkheden. Je kunt een merknaam of logo op een luxe powerbank laten zetten, maar ook op een telefoonhoesje of draadloze oplader. Het is maar net waarmee jij denkt je potentiële volgers blij te kunnen maken.

Thuiswerken met elektronica van de zaak

Relatiegeschenken kunnen weggegeven worden tijdens evenementen, maar ook nu deze niet doorgaan zijn er genoeg mogelijkheden om mooie geschenken te geven. Stuur medewerkers bijvoorbeeld een USB-hub met je bedrijfslogo om te gebruiken bij het thuiswerken.

Advertorial

Dit artikel is geen redactioneel stuk, maar een advertorial in samenwerking met Maxilia. Heb je hier vragen of opmerkingen over? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel