Dit moet je checken in de Animal Crossing: New Horizons-update

Tips
Kiki de Boer op 23 april 2020
Dit moet je checken in de Animal Crossing: New Horizons-update

Struiken, bekende gezichten en nog veel meer!

Nintendo heeft een gratis update voor Animal Crossing: New Horizons aangekondigd. Vanaf 23 april staan je een aantal bekende gezichten en nieuwe evenementen te wachten! We hebben een korte samenvatting gemaakt van de belangrijkste punten uit de komende update en geven je tips over wat je meteen moet checken zodra deze update live gaat.

Struiken in de aanbieding bij Leif’s Tuinkraam

In Animal Crossing: New Leaf had Leif altijd zijn eigen winkeltje in je winkelstraat. Nu zal Leif met zijn tuinkraam jouw plein bezoeken. Bij Leif kun je verschillende soorten planten kopen. Opvallend in deze update is dat er nu ook struiken beschikbaar zijn, waardoor je je eiland nog leuker kunt aankleden.

[divider line_type=”Small Line” line_thickness=”1″ divider_color=”default” animate=”yes”]

Dubieuze kunsthandel op Redd’s Schattenschuit

Ook een bekende uit vorige games is Redd. Dit is de rode vos die altijd met een tentje curiosa in je stad kwam verkopen. Dit keer legt hij aan bij jouw eiland met zijn Schattenschuit. Hij zal aanmeren op het ‘verborgen’ strandje dat bovenin elk eiland zit. Bij Redd kun je zeldzame (en we hopen legale) kunstwerken en antiek kopen waarmee je je huis kunt decoreren.

[divider line_type=”Small Line” line_thickness=”1″ divider_color=”default” animate=”yes”]

Museumuitbreiding en Internationale Museumdag

Om al deze kunstschatten een plek te geven, krijgt het museum er een nieuwe uitbreiding bij. Er opent een nieuwe hal waar een kunsttentoonstelling te zien zal zijn. Ook zal het museum van 18 mei tot 31 mei in de belangstelling komen te staan in verband met Internationale Museumdag. Blathers organiseert een grote stempelrace door het hele museum. Tijdens deze race kun je door het hele museum stempels verzamelen van verschillende thema’s. Blathers kennende zullen er vast en zeker de nodige weetjes en feiten aan gekoppeld zitten.

Binnenkort ook in Animal Crossing: New Horizons:

Natuurdag (23 april – 4 mei)

Natuurdag staat volledig in het teken van – je raadt het al – de natuur. Tijdens dit evenement kun je extra Nook miles verdienen door bepaalde opdrachten te verrichten. Misschien zijn er tijdens dit evenement ook wel speciale aanbiedingen in de winkels… Houd het goed in de gaten!

[divider line_type=”Small Line” line_thickness=”1″ divider_color=”default” animate=”yes”]
Meidag (1 mei – 7 mei)

Tijdens dit evenement kun je op reis gaan met de meidagticket. Je komt in een soort groot doolhof terecht waar je verschillende dingen op de grond kunt vinden. Het lijkt erop alsof dit net als met de Nook Miles-tickets een willekeurig eiland is. Ook op deze eilanden kun je een potentiële bewoner voor jouw eiland tegenkomen.

[divider line_type=”Small Line” line_thickness=”1″ divider_color=”default” animate=”yes”]
Trouwseizoen (1 juni – 30 juni)

De hele maand juni zal in het teken staan van trouwen. Hierin lijkt het alsof het Harvey eiland centraal zal staan. Je mag Reese en Cyrus helpen hun perfecte trouwplaatje te schieten in de juiste setting.

Het lijkt er ook op dat Rover terugkeert in dit spel. Hij is in de trailer kort te zien bij het stukje over Meidag. Er is veel gespeculeerd over Rover en of hij te zien zou zijn in Animal Crossing: New Horizons. Rover is bekend van de intro uit de voorgaande games waarin hij met korte vragen je personage samenstelt en je klaarmaakt om te beginnen.

Waar kijk jij het meest naar uit in deze nieuwe update? Laat het ons weten in de comments!

Geschreven door:

[wpv-noautop]
{!{wpv-view name=’auteurs-onderaan-post’}!}
[/wpv-noautop]

Deel dit artikel