In november nieuw op Disney+

Releases
Rachel Wennekes op 6 november 2020
In november nieuw op Disney+

Tijd voor pratende kikkers en bizarre circusartiesten

Het nieuwe seizoen van The Mandalorian is pas enkele dagen geleden van start gegaan op Disney+, maar bij alleen dat seizoen als release laat Disney+ het niet zitten. Het is weer een nieuwe maand, dus dat betekent nieuwe content op Disney+! Wij zijn er voor je ingedoken en hebben de nieuwe releases voor je op een rijtje gezet.

[divider line_type=”Full Width Line” line_thickness=”1″ divider_color=”default” animate=”yes”]

6 november | Muppets Now

Na diverse succesvolle Muppets-films en -series was Disney er nog niet klaar mee en kwam het bedrijf dit jaar dus weer met een nieuwe serie over deze hilarische poppen. De nieuwe serie bestaat uit zes afleveringen van ongeveer 30 minuten, die wekelijks zullen verschijnen op Disney+.

In de nieuwe Muppets-serie volgen we voornamelijk Scooter, die een deadline moet halen om de nieuwe Muppet-serie te kunnen uploaden om te streamen. Simpel, zou je zeggen? Nou, in de serie blijkt dit nog knap lastig te zijn. Scooter wordt geconfronteerd met bezwaren en afleidingen en allerlei complicaties van de andere Muppets.

[divider line_type=”Small Line” line_thickness=”1″ divider_color=”default” animate=”yes”]

13 november | The Wonderful World of Mickey Mouse - première

[image_with_animation image_url=”33090″ alignment=”center” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”]

Deze nieuwe Disney+ Original-serie van Disney zal voornamelijk de fans van de Mickey Mouse-cartoons erg aanspreken. In deze serie, van tien afleveringen van elk zeven minuten, kunnen we genieten van de klassieke Mickey Mouse in een nieuw en modern jasje gegoten met nieuwe muziek en moderne settings.

We volgen Mickey Mouse samen met zijn trouwe vrienden Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy en viervoeter Pluto, die allerlei nieuwe avonturen beleven. In deze afleveringen komt duidelijk naar voren in wat voor een gekke wereld ze leven, waar de magie van Disney het onmogelijke mogelijk maakt. Deze nieuwe serie is gemaakt door hetzelfde team dat een Emmy Award won voor de populaire Mickey Mouse-shorts. Dit belooft dus veel ouderwetse Mickey Mouse-humor.

[divider line_type=”Small Line” line_thickness=”1″ divider_color=”default” animate=”yes”]

20 november | The Greatest Showman

Voor veel Disney-fans is het in november eindelijk zover! Deze maand wordt namelijk de mooie en intrigerende film The Greatest Showman toegevoegd aan Disney+. De film is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het volgen van je dromen. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum.

Barnum slaagde erin om van eigenlijk niets de grootste show van de wereld te maken. Het lukte hem een voorstelling op te zetten die een wereldwijd publiek aansprak. De film is geregisseerd door Michael Gracey en Oscar-winnaars Benj Pasek en Justin Paul (bekend van La La Land) voorzagen de film van muziek. Oscar-genomineerde Hugh Jackman kroop in de hoofdrol van deze bijzondere film.

[divider line_type=”Small Line” line_thickness=”1″ divider_color=”default” animate=”yes”]

20 november | Marvel 616

Alle Marvel-fans opgelet! Deze maand komt Disney+ met een documentaireserie die de link legt tussen de verhalen uit het Marvel Universum en de realiteit. De serie bestaat uit acht aparte afleveringen die zich op zoek gaat naar raakvlakken tussen de waanzinnige Marvel-verhalen en de gebeurtenissen in de echte wereld.

Filmmakers nemen je mee naar hun eigen kijk op de overeenkomsten tussen de succesvolle verhalen en de werkelijkheid. Makers van de strips worden geïnterviewd en daarnaast komen fans en cosplayers aan het woord. Ook wordt er stilgestaan bij de wat duistere superhelden uit het Marvel Universum. Wil je dus graag nóg meer te weten komen van Marvel? Dan mag je deze docu-serie zeker niet missen.

[divider line_type=”Small Line” line_thickness=”1″ divider_color=”default” animate=”yes”]

27 november | Black Beauty - première

[image_with_animation image_url=”33089″ alignment=”center” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”]

The Wonderful World of Mickey Mouse is niet het enige dat deze maand als Disney+ Original in première gaat. Ook de nieuwe verfilming van Black Beauty kunnen we hieraan toevoegen. De film is een remake en net zoals de klassieke film gaat de film over een wild paard dat in het westen van Amerika geboren is. Als Black Beauty gevangen wordt genomen en wordt gescheiden van familie, ontmoet ze de 17-jarige Jo Green. Jo is in verdriet over het verlies van haar ouders, waardoor de twee al gauw een liefdevolle band krijgen. Deze band is gebaseerd op respect, met ruimte voor het helen van wonden die zijn nagelaten door wat ze verloren hebben.

In deze remake zullen we grote namen als Kate Winslet (bekend van onder meer Titanic) en Mackenzie Foy terugzien. Nou ja, terugzien? Van Winslet zullen we alleen haar stem horen, aangezien zij de rol van ‘Black Beauty’ op zich heeft genomen. Foy kruipt logischerwijs in de huid van Jo Green. Daarnaast zullen ook Iain Glen (bekend van Game of Thrones) en Claire Forlani (bekend van Meet Joe Black) deel uitmaken van de nieuwe film. Glen zal de rol van John Manly op zich nemen en Forlani leeft zich in als Mrs. Winthorp.

[divider line_type=”Full Width Line” line_thickness=”1″ divider_color=”default” animate=”yes”]

Was dit nog niet genoeg content voor je? De volgende titels zullen ook in november verschijnen op Disney+:

 • 6 november: Prep & Landing: Naughty vs Nice
 • 6 november: Prep & Landing (ABC Kerstspecial 1)
 • 6 november: Prep & Landing – Operation: Secret Santa (ABC Kerstspecial 2)
 • 6 november: Kruimeltje
 • 6 november: Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn
 • 6 november: Europe From Above (seizoen 1)
 • 6 november: Fancy Nancy: Fancy It Yourself (seizoen 1)
 • 13 november: Raar maar waar! (seizoen 3)
 • 13 november: Inside Pixar
 • 13 november: Penny op M.A.R.S. (seizoen 3)
 • 13 november: Mr. Popper’s Penguins
 • 13 november: Dude That’s My Ghost (seizoen 1)
 • 13 november: Dog Impossible (seizoen 1)
 • 13 november: LEGO Star Wars Holiday Special
 • 20 november: Ultimate Airport Dubai (seizoenen 1, 2 en 3)
 • 20 november: Secrets of the Zoo (seizoen 2)
 • 20 november: The Last Secrets Of The Nasca
 • 20 november: Big Hero 6: de serie (seizoen 2)
 • 27 november: Once Upon A Time
 • 27 november: Far From Home: Adventures of Yellow Dog
 • 27 november: Binny and the Ghost (seizoenen 1 en 2)
[divider line_type=”Full Width Line” line_thickness=”1″ divider_color=”default” animate=”yes”]

Met de koude dagen in aantocht, biedt Disney deze maand dus genoeg nieuw aanbod. Waar kijk jij het meest naar uit? Laat het ons weten!

Geschreven door:

[wpv-noautop]
{!{wpv-view name=’auteurs-onderaan-post’}!}
[/wpv-noautop]

Deel dit artikel