Out and about

Star Wars Outlaws ontdekt de Outer Rim vanaf 30 augustus

Fans zaten er op te wachten en het internet speculeerde heftig na de aankondiging van de story trailer voor Star Wars Outlaws, maar nu hebben we officieel een releasedatum. De nieuwe avonturengame verschijnt op 30 augustus, maar natuurlijk kun je tegen betaling al wat eerder spelen.

In de trailer van Star Wars Outlaws leren we meer over de Outer Rim, de criminele organisaties daar en de reden dat hoofdpersoon Kay Vess tot aan haar nek in de problemen zit. Nadat Vess in het vizier is gekomen van het nieuwe criminele syndicaat Zerek Besh, moet ze zelf aan de slag om haar vrijheid terug te winnen. Aan jou dus om de onderwereld in te duiken en Zerek Besh omver te werpen.

Met de nieuwe trailer (hieronder te bekijken) en de aankondiging van de releasedatum, weten we ook dat de game een season pass gaat krijgen. Deze zal in ieder geval een exclusieve missie, twee DLC’s en een cosmetics-pack bevatten. Wie wil betalen voor de duurdere Gold en Ultimate-edities van de game krijgt daarnaast tot drie dagen eerder toegang.

KORT

Geschreven door

Kevin Rombouts

Uitgever sinds september 2011. Kevin is de eindbaas bij Pixel Vault en verantwoordelijk voor van alles. Met wat geluk houdt hij net genoeg tijd over voor high-end Destiny 2-raids.