Street Fighter V beta opnieuw problematisch

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Street Fighter V beta opnieuw problematisch

Het tweede beta-weekend voor Street Fighter V is onderweg en net als de eerste in juli, kampt de game met veel problemen. Capcom heeft gebruikers nu al gewaarschuwd dat ze er maar aan moeten wennen: de problemen zullen aanhouden.

Na het succes van Street Fighter IV willen veel fightinggame-fans aan de slag met Street Fighter V. Die fans staan dan ook te popelen om met de beta aan de slag te gaan, waarvan dit weekend het tweede grote weekend sinds de aankondiging plaatsvindt. De openbare beta had de eerste keer (in juli) al veel problemen. Maar nu, drie maanden later, lijken de zaken niet veel anders. Nadat de beta begon, bleken er al veel problemen te zijn.

“Helaas zijn er een aantal nieuwe problemen opgedoken in verband met de matchmaking en de snelheid waarop matches worden gemaakt. We denken niet dat dit tijdens de beta beter zal gaan worden. De kwaliteit zal per gebruiker verschillen.”

De eerste keer dat de Street Fighter V beta openbaar ging, was het zo slecht dat Capcom gedwongen was het hele boeltje offline te gooien. Deze keer lijkt het er niet beter op te worden, dus als je van plan bent om een paar matches te doen, ben je bij deze gewaarschuwd dat het verre van gladjes zal verlopen. Een derde openbare speelsessie is nog niet aangekondigd, al lijkt Capcom dat wel van plan te zijn. Meer informatie zal dus ongetwijfeld volgen.