Street Fighter IV nu beschikbaar via backwards compatibility

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Street Fighter IV nu beschikbaar via backwards compatibility

De klassieker Street Fighter IV is voor bezitters van een Xbox 360 exemplaar nu ook speelbaar op een Xbox One-console. Ook drie andere games krijgen backwards compatibility ondersteuning.

Het is alweer een tijd geleden dat Street Fighter IV uitkwam. Voor de fans die nog een Xbox 360 exemplaar van de game bezitten, kunnen nu opnieuw aan de slag met de game op de Xbox one via Microsofts backwards compatibility.

Naast deze klassieker zijn nu ook de games Luxor 2, Poker Smash en Madballs in… Babo: Invasion te spelen via backwards compatibility.

De backwards compatibility is een gratis service die Microsoft biedt aan bezitters van een Xbox one console. Vanaf 12 november 2015 kan iedereen, met ondersteunde games, gebruik maken van deze service. Inmiddels kent de library van ondersteunde games al een flink aantal games. Diverse Halo, Assassins Creed, Call of Duty en Sonic-games worden momenteel al ondersteund. Een complete lijst van Xbox 360 games die worden ondersteund met backwards compatibility is op de Microsoft website te vinden.