EVE: Valkyrie vanaf september ook zonder headset speelbaar

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
EVE: Valkyrie vanaf september ook zonder headset speelbaar

CCP Games heeft een nieuwe uitbreiding voor EVE: Valkyrie aangekondigd. De Warzone-uitbreiding voegt nieuwe functies toe, waaronder de mogelijkheid om de game zonder VR-headset te spelen. De uitbreiding is vanaf 26 september beschikbaar.

Op 26 september kunnen gamers de gratis Warzone-update downloaden voor EVE: Valkyrie. Daarin zitten tal van aanpassingen die de game voor een breder publiek beschikbaar maken. De voornaamste daarvan is het verdwijnen van de verplichting om met een virtual reality-headset te spelen. Daarnaast zal de game ook ondersteuning gaan bieden voor cross-platform multiplayer tussen pc en PlayStation 4.

In de game zal er ook een hoop worden toegevoegd, zo geeft CCP Games aan op het eigen forum. Er zal een nieuwe generatie ruimteschepen worden toegevoegd en een nieuw progressiesysteem, waarmee je als speler meer controle krijgt over de ontwikkeling van je ruimteschepen. Ook wordt er een nieuwe modus toegevoegd genaamd Extraction en twee nieuwe levels: Fleet en Outpost.

EVE: Valkyrie verscheen vorig jaar maart voor de Oculust Rift en later voor de PlayStation VR en HTC Vive. Momenteel kost de game nog 40 euro, maar deze prijs zal na de uitbreiding zakken naar 30 euro.