DOOM viert nieuwe DLC met ‘double XP’-weekend

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
DOOM viert nieuwe DLC met ‘double XP’-weekend

Vanaf vandaag is er een nieuw premium DLC-pakket voor DOOM: Hell Followed. Deze DLC werd gisteren pas aangekondigd door ontwikkelaar Id Software, maar is dus nu al te downloaden. Bethesda viert deze launch verder met een ‘double XP’-weekend dat morgen begint.

DOOM: Hell Followed is een multiplayer-uitbreiding voor de game. De DLC bevat drie nieuwe maps, een nieuw wapen en een nieuwe uitrusting. Verder bevat de DLC weer een hoop items om je karakter mee aan te passen. Tevens is er een nieuwe demon beschikbaar die door spelers bestuurd kan worden. Deze demon draagt de naam Cacodemon en heeft enkele nieuwe speciale aanvallen. Zo kan dit monster bliksem afvuren. Hij kan eveneens met zijn tong vijanden naar zich toe trekken en opeten.

De DLC bevat verder nog nieuwe hackmodules die dus aankomend weekend al in te zetten zijn. Op vrijdag 28 oktober om 18:00 uur begint namelijk het speciale weekend waarin gamers dubbele XP kunnen vergaren. Je hebt hiervoor de mogelijkheid tot en met maandag 31 oktober 17:00 uur. Op dat moment zal de verdiende XP niet meer verdubbeld worden.

DOOM: Hell Followed is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De prijs voor de DLC bedraagt €14,99. Na dit tweede pakket verschijnt er nog een laatste DLC-pakket. Wanneer deze beschikbaar is, heeft de ontwikkelaar nog niet aangekondigd. Benieuwd wat wij van DOOM vonden? Dat lees je hier.