Call of Duty: Infinite Warfare bèta krijgt extra content

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Call of Duty: Infinite Warfare bèta krijgt extra content

Met nog maar een dag te gaan, kondigt Activision aan dat de bèta van Call of Duty: Infinite Warfare een extra map krijgt. Daarnaast verschijnt er eveneens een nieuwe spelmodus. Momenteel is de bèta alleen speelbaar op de PlayStation 4.

De map die toegevoegd is draagt de naam Precinct. Volgens de officiële omschrijving van ontwikkelaar Infinity Ward is de map geschikt voor alle speelstijlen. De map bevat onder andere smalle straatjes en grote gebouwen met een groot speeloppervlak. Naast de nieuwe map waren Frontier, Frost en Throwback al beschikbaar.

Daarnaast is er een nieuwe spelmodus toegevoegd aan de bèta, namelijk Kill Confirmed. Activision had eerder al aangegeven dat de bèta vier modi zou bevatten, maar heeft gekozen om de vierde pas later toe te voegen. Tot op heden hebben gamers Team Deathmatch, Domination en Defender kunnen proberen en vanaf nu tot en met het einde van de bèta is Kill Confirmed ook speelbaar.

De bèta van Call of Duty: Infinite Warfare is zoals eerder gezegd dit weekend alleen beschikbaar voor PlayStation 4-gebruikers. Van 21 tot en met 24 oktober is de tweede bèta en is dan voor de PlayStation 4 en Xbox One beschikbaar. Gamers met een pc trekken aan het kortste eind en krijgen helemaal geen testversie. Gelukkig voor hen verschijnt de game wel tegelijkertijd op alle systemen. Call of Duty: Infinite Warfare ligt vanaf 5 november in de winkels en is beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.