Bèta Infinite Warfare dit weekend open op PlayStation 4

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Bèta Infinite Warfare dit weekend open op PlayStation 4

De release van Call of Duty: Infinite Warfare begint steeds dichterbij te komen en afgelopen weekend konden mensen die een pre-order hebben geplaatst al aan de slag met de bèta voor de PlayStation 4. Niet alle PlayStation 4-bezitters konden dus spelen, maar middels een tweet maakt Infinity Ward duidelijk dat dit komend weekend wel het geval is.

Afgelopen weekend was er exclusief voor mensen die in het bezit zijn van een PlayStation 4 en een pre-order, een bèta beschikbaar van Infinite Warfare. Deze werd met een dag verlengd en sloot vandaag, maar dit gaat gepaard met goed nieuws voor bezitters van de console van Sony. Middels een tweet maakte de ontwikkelaar namelijk bekend dat komend weekend iedereen met een PlayStation 4 toegang zal hebben tot de bèta.

Mensen met een Xbox One lijken vooralsnog pech te hebben: ook voor hen is komend weekend de bèta beschikbaar, maar enkel voor degenen die de game gereserveerd hebben. Op 21 oktober zal de bèta van Infinite Warfare vanaf zeven uur ’s avonds te spelen zijn, waarna deze op 24 oktober om dezelfde tijd weer sluit. Daarna is het nog maar een kleine twee weken wachten op de echte release. Call of Duty: Infinite Warfare zal op 4 november 2016 in de schappen liggen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.