Arcade Mode Street Fighter V wordt overwogen

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Arcade Mode Street Fighter V wordt overwogen

De launch van Street Fighter V wordt momenteel wat overschaduwd door één van de volgende klachten: gebrek aan content. Ook onze eigen Tim wist dit in zijn review aan te stippen en volgens Capcom zijn ze momenteel dan ook bezig met het uitbreiden hiervan. Het was al bekend dat Street Fighter V later een volledige Story Mode gaat krijgen, maar Capcom heeft inmiddels aan Forbes laten weten ook een Arcade Mode te overwegen.

Hoewel de woordvoerder van Capcom geen concrete beloftes deed, en verder ook heel weinig hierover te zeggen had, zou het zeker geen onlogische stap zijn gezien deze modus eigenlijk gewoon thuis hoort in een Street Fighter-game. Vooral wanneer je je bedenkt dat Street Fighter V door diverse critici beschimpt wordt vanwege het gebrek aan modi en content in het algemeen, lijkt het erop dat Capcom vol aan de bak moet om de dikke onvoldoendes weer wat recht te trekken.

In antwoord daarop wist dezelfde woordvoerder ook te bevestigen dat de huidige Story Mode verschillende moeilijkheidsgraden gaat krijgen, ook al verhelpt dat niet dat deze nog steeds absurd kort is. Zoals eerder gezegd vormen de uitspraken van deze Capcom-vertegenwoordiger geen garantie dat een Arcade Mode ook echt gaat komen, maar zodra wij er meer van weten, lees je het uiteraard hier op Pixel Vault.