Smite nu in open bèta voor PlayStation 4

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Smite nu in open bèta voor PlayStation 4

De third-person MOBA Smite is nu in open bèta op de PlayStation 4, dat heeft ontwikkelaar Hi-Rez Studios laten weten. Iedere PlayStation 4-bezitter kan zich nu aanmelden om mee te doen. Tevens looft Hi-Rez Studios ook een aantal goodies uit.

MOBA’s zijn op de pc al jaren een ding, maar sinds kort zijn ze ook op de consoles te vinden. Smite, die het perspectief van het MOBA genre letterlijk en figuurlijk verandert, vormt hier geen uitzondering op en is al een tijdje te spelen op de Xbox One en sinds kort in closed bèta op de PlayStation 4. Hi-Rez Studios liet vandaag weten dat de MOBA voor de PlayStation 4 nu in open bèta is en nodigt iedere speler uit om mee te doen.

Dat 22 maart is gekozen als de dag voor de open bèta is geen toeval. Het markeert tevens de game z’n tweede verjaardag. Voor de spelers heeft Hi-Rez dan ook leuke dingen in petto: vanaf 22 maart tot en met 28 maart zal er dagelijks een nieuw event zijn waar spelers prijzen mee kunnen winnen.

Smite is gratis te downloaden en te spelen, maar mocht je direct van start willen gaan met meer characters om uit te kiezen en meer, dan kan je ervoor kiezen om te betalen.