Morgen opnieuw een Nintendo Direct

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Morgen opnieuw een Nintendo Direct

Na de zeer korte Nintendo Direct van afgelopen vrijdag, 26 februari, komt vandaag het nieuws dat er alweer een nieuwe gepland staat, namelijk voor morgen, 3 maart. Het bedrijf zal niet praten over de NX of werkzaamheden op mobiel gebied, maar zal zich richten op aankomende gametitels.

Afgelopen vrijdag vond ook een Nintendo Direct plaats en hoewel deze zeer kort was, ongeveer vijf minuten, bood dit toch het goede nieuws dat er nieuwe games aan zitten te komen binnen de Pokémon-franchise, namelijk Pokémon Sun en Moon. Nintendo lijkt het hier niet bij te willen laten en kwam vandaag met de aankondiging dat er morgen opnieuw een Nintendo Direct zal zijn, ditmaal om elf uur ’s avonds in Europa.

Het bedrijf maakt duidelijk dat ze hun werkzaamheden omtrent het mobiele gebied noch de aankomende NX gaan bespreken en zich in plaats hiervan zullen richten op games die gedurende de komende paar maanden een release krijgen. Er komt een flink aantal nieuwe titels aan, voor de Wii U zijn dit bijvoorbeeld The Legend of Zelda: Twilight PrincessPokkén Tournament en Star Fox Zero. Daarnaast staan er ook een aantal 3DS-games op de planning, waaronder Hyrule Warriors: Legends. Of deze titels ook daadwerkelijk onderdeel zijn van de Nintendo Direct zullen we morgen pas kunnen zien. Het is ook nog onbekend of ze nog flinke aankondigingen zullen doen, al zullen sommige fans mogelijk nog steeds aan het bijkomen zijn van het Pokémon-nieuws van vorige week vrijdag.