Ontwikkelaar Modern Warfare zet Activision op scherp

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Ontwikkelaar Modern Warfare zet Activision op scherp

Activision heeft met Call of Duty: Modern Warfare Remastered en wens van veel gamers in vervulling laten gaan. De meesten zijn er blij mee, maar een lid van het ontwikkelteam die verantwoordelijk was van de originele Modern Warfare heeft wel heel duidelijk gemaakt dat Activision met goed werk moet komen.Vince Zampella was een van de mensen achter Infinity Ward die in 2007 Modern Warfare hebben gemaakt. Hoewel hij bij is dat de game opnieuw wordt uitgebracht voor de fans heeft hij wel een duidelijk bericht voor de mensen die bezig zijn met de Modern Warfare Remastered.

Ik belde Activision op en vertelde ze direct dat ze dit niet mogen verneuken. Het is voor velen een belangrijk stuk uit de gaminghistorie. Dus “don’t f**k this up”!

Vince Zampella richtte in 2000 Infinity Ward op en werd in 2010 daar ontslagen. Samen met een andere collega hebben ze Respawn Entertainment opgericht die nu druk bezig zijn met het afmaken van Titanfall 2. Of Activision onder de indruk is van de uitspraak van Zampella weten we natuurlijk niet, maar het mag duidelijk zijn dat Call of Duty: Modern Warfare Remastered voor velen een belangrijke game is.