Remake Call of Duty: Modern Warfare lijkt een feit

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Remake Call of Duty: Modern Warfare lijkt een feit

Na de hardnekkige geruchten van gisteren over de aankomende Call of Duty gaan we vandaag weer vrolijk verder, want er is deze keer informatie vrijgekomen over de box art. Hier pronkt namelijk de naam Infinite Warfare op die gister ook opdook in de PlayStation Store. En als klap op de vuurpijl lijkt een wens van veel fans in vervulling te gaan met een mogelijke remaster van de eerste Call of Duty: Modern Warfare.

Op Reddit is plots onderstaande afbeelding van een Snapchat-gebruiker opgedoken waarop de box art van de Legacy Edition van Call of Duty: Infinite Warfare te zien is. Hiermee lijkt toch echt bevestigd dat het nieuwste project van Infinity Ward zo gaat heten en dat de game op 4 november uit zal komen. De datum is niet zo heel schokkend aangezien alle eerdere delen rond die tijd van het jaar verschenen, maar er staat ook dat de Legacy Edition een exemplaar van Modern Warfare Remastered zal bevatten. Hiermee lijkt een grote wens van de community een feit te worden, aangezien er al jaren wordt gevraagd om een remake.

Call of Duty: Modern Warfare is een echte klassieker voor de fans en is ook het best verkochte deel binnen de serie. Met de geruchten van gisteren in het achterhoofd lijkt het erop dat we volgende week meer zullen horen over deze hele kwestie en of de fans daadwerkelijk een wens in vervulling zien gaan.Call of Duty - Pixel Vault