Releasedatum Destiny 2: Curse of Osiris aangekondigd

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Releasedatum Destiny 2: Curse of Osiris aangekondigd

Tijdens de Paris Games Week heeft PlayStation tijdens de persconferentie de releasedatum van Destiny 2: Curse of Osiris aangekondigd. De eerste verhaaluitbreiding komt dit jaar op 5 december uit.

Curse of Osiris is de eerste van de verhaaluitbreidingen die Bungie gepland heeft voor Destiny 2. In deze uitbreiding ga je het opnieuw opnemen tegen The Vex. Dit kun je echter niet alleen en daarom moet je op zoek naar de hulp van Osiris. Alleen hij kan misschien een oplossing bieden, wat niet verwonderlijk is. Osiris staat binnen The Last City bekend als de meest krachtige Warlock ooit.

https://www.youtube.com/watch?v=s6qszRCVM8o

Met de Curse of Osiris worden naast de nieuwe missies ook nieuwe karakters en nieuwe plekken om te ontdekken toegevoegd. Ook zullen er nieuwe uitdagingen worden toegevoegd en natuurlijk zal er ook nieuwe loot te vinden zijn.

Dit is niet de eerste keer dat we iets horen over de eerste uitbreiding. Eerder dit jaar gingen er al verschillende geruchten over wat de uitbreiding in zou gaan houden, maar dankzij de nieuwe trailer hebben we nu de bevestiging dat de uitbreiding op 5 december zal uitkomen.