Nieuwe Need for Speed wordt donderdag onthuld

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe Need for Speed wordt donderdag onthuld

Ook EA lijkt met de trend mee te doen door aan te kondigen dat we aanstaande donderdag kennis mogen maken met de nieuwe Need for Speed. Één ding is zeker: de game komt nog dit jaar uit en is precies wat de fans willen, als we de ontwikkelaar mogen geloven.De aankondiging van deze reveal werd gedaan middels een post op Facebook, waar EA wist mede te delen dat de fans deze week “de eerste blik kunnen opvangen van de terugkeer van NFS”. De aankondiging werd vergezeld van een afbeelding waarop men al een glimps van de nieuwe setting zou kunnen opvangen.

nfs-may21

Als we heel goed kijken lijkt het erop dat op en top gepimpte auto’s weer acte de présence gaan geven, wat doet vermoeden dat het om een nieuwe Need for Speed: Underground zou kunnen gaan, iets waar de fans al tijden om vragen. Need for Speed: Underground wordt namelijk door velen bestempeld als de beste NFS-game in de reeks, dus een “terugkeer van NFS” en dan wel NFS: Underground is zeker niet uitgesloten.

Wat we wel al weten is dat de game wordt ontwikkeld door het Zweedse Ghost Games, die er al even mee bezig is. In Januari wist EA al te melden onder de indruk te zijn van het product zoals het toen was. Nog ruim daarvoor, namelijk mei 2014, gaf Marcus Nilsson van Ghost Games al aan de fans serieus te nemen en naar ze te luisteren.

“We zitten al diep in de ontwikkeling van onze volgende game en we beloven jullie het volgende: we zullen naar jullie luisteren. We gaan jullie de game geven waar jullie naar vragen. Het zal de game zijn die jullie verdienen, maar om dat te doen hebben we tijd nodig.”

Voor nu rest ons alleen om te wachten tot 21 mei, wanneer de officiële onthulling zal zijn. Houdt dus Pixel Vault in de gaten.