Marvel Heroes stopt ermee

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Marvel Heroes stopt ermee

Sinds 2013 kunnen gamende Marvel-fans genieten van Marvel Heroes, een free-to-play dungeon crawling-ervaring volledig gezet in het Marvel-universum. Over de jaren heen zijn er vele helden, slechteriken en verhalen toegevoegd aan de game, maar nu is bekendgemaakt dat dit allemaal gaat ophouden.

In een bericht via Twitter heeft het ontwikkelingsteam van Marvel Heroes Omega bekendgemaakt dat ondersteuning van de game stop wordt gezet. Gazillion Entertainment laat ons in de tweet weten dat de servers online blijven tot 31 december 2017, waarna de servers permanent offline worden gehaald. Verder geeft de studio aan dat het binnenkort niet meer mogelijk zal zijn om in-game items met echt geld te kopen. Op dat moment zullen alle items in de game volledig gratis zijn.

Waarom de ontwikkeling en ondersteuning van Marvel Heroes Omega stop wordt gezet, is niet bekend. Hoewel de game aan het begin van zijn release met gemengde reviews werd ontvangen, is de game in de jaren erna meerdere malen compleet geherstructureerd. Het bericht komt slechts vier maanden na de release op consoles naar buiten.