Fallout 4 krijgt Season Pass en gratis DLC

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Fallout 4 krijgt Season Pass en gratis DLC

Zoals bijna elke recente game krijgt ook Fallout 4 de nodige extra content, zowel in de vorm van een Season Pass als gratis. Er worden naast de regelmatige patches ook nieuwe features beloofd door Bethesda op hun website.

In een bericht op hun website staat dat Bethesda het eindelijk tijd vond om meer details over de toekomst van de game los te laten. Waar ze verder vrij weinig willen zeggen over de game zelf gaat het vooral om de periode na de launch van Fallout 4 in november. Zo komen er regelmatig nieuwe updates waarover Bethesda het volgende zegt.

Er komen regelmatig gratis updates voor Fallout 4 en die gaan, net als Skyrim, niet louter bestaan uit alleen maar patches maar ook nieuwe features. Bij Skyrim waren dat bijvoorbeeld; legendary mode, mounted combat, kill cams, visuele verbetering en veel meer. Samen met jullie gaan we kijken wat voor aanpassingen en nieuwe features er gaan verschijnen de komende tijd voor Fallout 4.

Naast de gratis updates komt er ook een Season Pass die in Amerika $30 gaat kosten. Dit gaat voor Europa waarschijnlijk €30 worden, maar met deze Pass krijg je wel toegang tot alles wat wordt uitgebracht voor Fallout 4 in de toekomst.

Om onze fans te belonen bieden we een Season Pass aan voor $30, zodat je alles wat er in de toekomst uitkomt krijgt. Omdat we nog steeds druk bezig zijn met de originele game weten we nog niet wat deze DLC precies gaat inhouden, maar we verwachten begin 2016 de eerste DLC klaar te hebben.

Ten slotte komt er naast alle extra content ook nog een Creation Kit om mods te maken voor Fallout 4. De pc krijgt deze mogelijkheid als eerste, daarna volgt de Xbox One en als laatste PlayStation 4. Vanaf 10 november ligt Fallout 4 in de winkels voor de genoemde platformen.