Expansion Pack voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn aangekondigd

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Expansion Pack voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn aangekondigd

Op het Final Fantasy XIV Fan Fest in Las Vegas heeft Naoki Yoshida van Square Enix het nieuws aangekondigd dat de MMO Final Fantasy XIV: A Realm Reborn een uitbreidingspakket gaat krijgen genaamd Heavensward.

Heavensward zal deel uitmaken van de 3.0 update van de game. De update biedt ook de mogelijkheid om verder te levelen naar level 60, introduceert nieuwe Primals, dungeons, high end raids en jobs. Ook zal er een nieuw speelbaar ras geïntroduceerd worden, waarvan Yoshida op dit moment alleen kon zeggen dat het niet Viangaa is, waar wel de geruchten over gingen. Ook krijgt de speler de mogelijkheid om luchtschepen te bouwen waarmee je ‘Ishgard en daar voorbij’ kan verkennen, een nieuwe gigantische open gebied in de game.

Final Fantasy XIV: Heavensward zal zich focussen op de Dragonsong Oorlog, een duizend jarig conflict tussen Ishgard en Dravania, die de speler ten einde moet zien te brengen. Square Enix heeft inmiddels ook al toegezegd dat ze meer details bekend zullen maken aangaande deze uitbreiding op 25 oktober, gedurende het Londen Fan Festival.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn is inmiddels verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PC. Het uitbreidingspakket staat gepland voor het voorjaar 2015.