054. Geen nieuws, is goed nieuws.

Bruggen bouwen

054. Geen nieuws, is goed nieuws.

054. Geen nieuws, is goed nieuws.

Wachten op die updates

Deze week praten Kevin Rombouts, Tom Kauwenberg en Robert zomers over The Finals, Camera’s, YouTube en nog veel meer nieuws.

Vond jij deze podcast nou ook leuk? Laat het ons weten door een recensie achter te laten op Apple Podcasts. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, Apple Podcasts of in jouw favoriete podcast app. Stuur je vragen, opmerkingen of complimenten naar podcast@pixelvault.nl.

Deze aflevering is opgenomen op 13 maart 2024.

Onderwerpen:

  • The Finals komt met Synthwave en hackerpowers in season 2
  • Beeldig: Nikon vocht terug tegen AI-fotografie met een ludieke fotocampagne
  • Deze week zou het moment zijn van de mysterieze World of Warcraft-patch, maar helaas moeten we nog even naar de roadmap staren.
  • YouTube krijgt ein-de-lijk een nieuwe app op televisie. Kunnen we daar ook de reaguurder uithangen
  • Emulator Yuzu is met succes om zeep geholpen door Nintendo, maar een klein groepje wil een doorstart maken met een nieuwe versie Suyu.
  • Voor wie de Fractal North case te klein was hebben we slecht nieuws: er is nu een grotere versie beschikbaar.

Linkjes:

Geschreven door

Robert Zomers

Redacteur sinds september 2016. Als we niet opletten zou Robert alleen maar over World of Warcraft schrijven. Gelukkig kunnen we ook elke indiegame zijn kant op gooien, dan hebben wij ook nog wat aan zijn artikelen.

Tom Kauwenberg

Redacteur sinds augustus 2020. Chef toetsenbord. Eigenlijk alles wat met tech te maken heeft, gaat eerst langs Tom. Laat je dus niet misleiden door zijn shitposting.

Kevin Rombouts

Uitgever sinds september 2011. Kevin is de eindbaas bij Pixel Vault en verantwoordelijk voor van alles. Met wat geluk houdt hij net genoeg tijd over voor high-end Destiny 2-raids.