Rampart brengt zwaar geschut naar Apex Legends

Vooruitblik
Robert Zomers op 10 augustus 2020
Rampart brengt zwaar geschut naar Apex Legends

Wat weten we over de nieuwe held van het zesde seizoen?

Het zesde seizoen van Apex Legends is in aantocht en afgelopen week gaf Respawn Entertainment ons een eerste blik op de nieuwe held Rampart. Hoewel we nog niet precies weten welke vaardigheden zij bezit, is het in elk geval duidelijk dat ze zwaar geschut meebrengt.

Op 18 augustus 2020 gaat het zesde seizoen van EA’s battle royale-game van start en wordt er net als in voorgaande seizoenen een nieuwe held toegevoegd. Deze nieuwe held zal voor verschuivingen zorgen tussen de speelbare personages en dus kan het geen kwaad om vast te kijken wat ons te wachten staat.

Wie is Rampart?

In het huidige seizoen was het de meesterdief Loba die het speelveld even flink deed opschudden met haar uitstekende neus voor kostbare loot en teleportatie-armband. In de eerste trailer voor Season 6 van Apex Legends worden we voorgesteld aan Rampart. Zij lijkt het vooral te moeten hebben van zwaar geschut. Ze is ook handig met gereedschap, dus we hebben mogelijk te maken met een wapensmid. Daarnaast heeft ze een stevig accent, wat een Indiase achtergrond doet vermoeden.

Hoewel haar vaardigheden officieel nog niet zijn aangekondigd, geeft Respawn Entertainment ons net als bij aankondigingen van de vorige nieuwe helden ook een aantal handige hints. Rampart beschikt over een grote chaingun die ze op een voetstuk kan neerzetten en waarmee ze een gebied stevig onder vuur kan nemen. 

Ook wordt er nadruk gelegd op een schild waar de bekende held Bangalore doorheen schiet, terwijl kogels van de tegenstanders worden tegengehouden. Dit soort schilden zitten momenteel niet in de game en het kan goed zijn dat dit ook iets is uit de gereedschapskist van Rampart.

[image_with_animation image_url=”31563″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”]

Wat kunnen we nog meer verwachten van Season 6?

Naast een nieuwe held heeft Respawn Entertainment ook een nieuw wapen aangekondigd: de Volt SMG. Dit zal waarschijnlijk een wapen worden voor de korte tot middellange afstand. Het is nog niet duidelijk welke ammo het wapen gebruikt. 

Ook krijgen spelers de mogelijkheid om hun uitrusting aan te passen via een nieuw craftingsysteem. Dit past ook mooi bij het nieuwe personage, want in de trailer zien we Rampart met een lasmasker op aan haar wapen werken. In welke hoedanigheid spelers hun eigen wapens en uitrusting kunnen aanpassen, is echter nog niet duidelijk. 

Geschreven door:

[wpv-noautop]
{!{wpv-view name=’auteurs-onderaan-post’}!}
[/wpv-noautop]

Deel dit artikel