Dit moet je weten over de gratis Animal Crossing-zomerupdate

Achtergrond
Kevin Rombouts op 27 juni 2020
Dit moet je weten over de gratis Animal Crossing-zomerupdate

Tropische temperaturen op je Switch

De timing en gameplay van Animal Crossing: New Horizons hebben Nintendo zeker geen windeieren gelegd. Het is dan ook niet vreemd dat Nintendo er alles aan doet om de miljoenen spelers wereldwijd zo actief mogelijk te houden op hun fictieve eilandje. Met de zomer in volle gang heeft Nintendo besloten ook in Animal Crossing: New Horizons wat extra zonnestralen toe te voegen. Deze kun je volgende week verwachten in de eerste gratis zomerupdate.

[divider line_type=”Full Width Line” line_thickness=”1″ divider_color=”default” animate=”yes”]

Zomerupdate wave 1 - 3 juli 2020

Zwemmen in de oceaan

Hoewel we op het land al konden klimmen, bouwen en graven, bleef het water onbekend terrein voor ons eilandbewoners. De enige die echt ervaring leek te hebben met het zoute zeewater was Gulliver, al is dat vooral te danken aan diens onhandigheid. Met de gratis update gaat daar echter verandering in komen, want vanaf dat moment kunnen we ook het water in met onze eilandbewoner.

Naast lekker dobberen in het verkoelende water, kun je vanaf volgende week ook een duik onderwater nemen om op zoek te gaan naar nieuwe zeewezens. Zo zijn er nu zeesterren, anemonen en alen te vinden. Natuurlijk wil je ze niet te lang in de opslag houden en dus kun je ook deze wezens doneren aan het aquarium van Blathers.

[image_with_animation image_url=”30284″ alignment=”center” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”]

Pascal maakt zijn opwachting

Met de zomerupdate zien we ook bekende gezichten terugkomen. Zo duikt met de update de vriendelijke zeeotter Pascal weer op in het water. Pascal is verzot op mantelschelpen, dus mocht je deze tijdens het duiken tegenkomen: hij neemt ze graag van je over. In ruil daarvoor zul je nieuwe doe-het-zelfplannen krijgen, allemaal in het zeemeermin-thema. Zo kun je jouw huisje een ‘diep in de zee’-look geven.

Ook Gulliver maakt weer zijn opwachting, al is deze zeemeeuw letterlijk in een nieuw jasje gestoken. Wanneer Gulliver opnieuw aanspoelt op je eiland, heeft hij zijn reguliere outfit ingewisseld voor een piraatachtige look. Wanneer je hem helpt, zul je dan ook nieuwe items krijgen die voorheen nog niet beschikbaar waren.

De update is vanaf 3 juli gratis te downloaden voor iedereen die Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch heeft. Later in de zomer krijgen we nog meer content in wave 2 van de zomerupdate. Blijf dit artikel dan ook zeker in de gaten houden om van alles op de hoogte te blijven.

Geschreven door:

[wpv-noautop]
{!{wpv-view name=’auteurs-onderaan-post’}!}
[/wpv-noautop]

Deel dit artikel