Ep. 053 – Live en life vanuit Tokio met Joyce

Beeld: Photo by Alexander Schimmeck on Unsplash

Konichiwa

Ep. 053 – Live en life vanuit Tokio met Joyce

Ep. 053 – Live en life vanuit Tokio met Joyce

Beeld: Photo by Alexander Schimmeck on Unsplash

Wees beter dan/als een toerist

Gerard en Jocelyn spreken met Joyce die drie maanden in Tokio zit en daar onder meer een intensieve taalcursus volgt. Hoe bevalt het schoolleven en het dagelijkse ritme van Tokio? En van welke verrassende anime is Japan momenteel in de ban?

Vond je deze podcast leuk? Dat horen we altijd graag, dus laat vooral een recensie achter op Apple Podcasts of geef ons een rating op Spotify. En volg ons op Twitter: @AnimeGesprek of op InstagramTikTok en BlueSky op @EenGeanimeerdGesprek.

En kom bij onze Discord! Praat hier gezellig met andere luisteraars en anime-fans over van alles en nog wat. Op zoek naar de volledige shownotes van deze aflevering? Bezoek dan onze website: eengeanimeerdgesprek.nl.

Geschreven door

Gerard van Nieuwenhuijzen

Gastredacteur sinds januari 2024. Zijn passie voor slechte grappen is zo groot als zijn kennis over anime, en daarover kun je hem elke twee weken bij horen praten in de podcast Een Geanimeerd Gesprek.

Jocelyn van Alphen

Gastredacteur sinds oktober 2023. Haar grote passie is anime, en daarover kun je haar elke twee weken bij horen praten in de podcast Een Geanimeerd Gesprek.

Deel dit artikel