Zo ziet het Star Wars: Battlefront II Clone Wars-seizoen eruit

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Zo ziet het Star Wars: Battlefront II Clone Wars-seizoen eruit

Tijdens de persconferentie van EA op E3 2018 kondigde de uitgever het Star Wars: Battlefront II Clone Wars-seizoen aan. Veel informatie kregen we echter niet. Vandaag wel, want de uitgever komt nu met een roadmap van het seizoen.

Wanneer we naar de road map kijken, zien we dat het seizoen loopt van juli tot ergens deze winter. Zo beginnen we deze maand met een nieuwe PvP-modus. Hierin staan vooral Starfighters centraal. Naast een nieuwe modus krijgen we ook enkele verbeteringen. In augustus daarentegen krijgen we te maken met enkele Clone Troopers, nieuwe emoties en een aantal extra overwinningsposes.

Als we verder kijken, zien we dat Obi-Wan Kenobi en General Grievous speelbaar zullen zijn in de herfst. Naast nieuwe personages krijgen we tijdens deze periode ook een nieuwe modus en het verbeterde squadsysteem. Vervolgens wordt de content van de koude wintermaanden beschreven. Tijdens deze koude dagen kunnen we aan de slag met Anakin Skywalker en de Sith Lord Count Dooku. Verder kunnen spelers zich dan gaan uitleven op Geonosis, waar Clone Troopers en bekende helden om de hoek komen kijken.

Star Wars Battlefront II 
 Pixel Vault