Zesde Die Hard-film krijgt de titel ‘McClane’

Zesde Die Hard-film krijgt de titel ‘McClane’

McClane, dat is de titel van het zesde deel van de Die Hard-reeks. Dat maakt producent Lorenzo di Bonaventura bekend. Het zesde deel zal zich meer dan ooit richten op het hoofdpersonage John McClane. In deze film zal de kijker kennis gaan maken met zowel een jongere als eenĀ oudere McClane.

Bonaventura laat weten aan het Britste tijdschrift Empire dat er geen Die Hard-film is zonder Bruce Willis. De kijker zal Willis dan ook niet hoeven te missen als John McClane. Toch zal Willis niet als enige te zien zijn als McClane. Volgens Bonaventura gaan ze in dit deel meer laten zien over het leven van McClane en zullen zeĀ daarom terug in de tijd springen. We zullen dus kennis gaan maken met een jonge John McClane.

Het scenario voor de film is bijna klaar en zal in de komende maanden in productie worden genomen. Wie de jongere versie van John McClane gaat spelen is nog niet bekend. De regisseur van McClane is Len Wiseman, die eerder Die Hard 4: Live Free or Die Hard maakte.

Die Hard gaat over rechercheur John McClane die als enige redding lijkt te kunnen bieden in heftige gijzelingssituaties. Bruce Willis speelde het personage van McClane in alle vijf de delen en zal in het zesde deel dus ook weer niet ontbreken.