Zero Escape: Zero Time Dilemma komt ook naar PS4

Zero Escape: Zero Time Dilemma komt ook naar PS4

Je zit samen met acht anderen opgesloten in een ruimte dat maar één uitgang heeft. De enige manier om dit deur te openen, is met behulp van zes wachtwoorden. Wachtwoorden worden echter verkregen met de dood van je lotgenoten – of dat van jou. Zero Escape: Zero Time Dilemma is een game die de huidige hype van escape rooms tot het limiet strekt en binnenkort ook op de PlayStation 4 is te beleven.

Vorig jaar kwam Zero Time Dilemma uit voor de 3DS, Vita en pc, waar het erg positieve reacties kreeg. Een tweet wees erop dat Amazon mogelijk hintte naar een versie voor de PlayStation 4. Deze zou volgens Amazon op 18 augustus in de winkels liggen. Het zou hier om een volledige HD remaster gaan die opties geeft om het zowel in het Engels als in het Japans te spelen.

Uiteindelijk bevestigde Aksys Games dit ook met een tweet. Hierin gaf de uitgever aan dat we de game in de herfst van 2017 kunnen verwachten. We kunnen ons dus binnenkort ook op de PlayStation 4 verliezen in het spannende, niet-lineaire verhaal van de derde (en laatste) Zero Escape game.