Zeraora nieuwe mythische Pokémon voor Ultra Sun & Moon

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Zeraora nieuwe mythische Pokémon voor Ultra Sun & Moon

Het is niet moeilijk om onderhand de tel volledig kwijt te raken bij het aantal Pokémon dat tot nu toe is verschenen. Voorlopig komt er geen einde aan de stroom van nieuwe zakmonsters, want er wordt al enige tijd gewerkt aan een nieuw deel voor de Switch. De huidige generatie games Ultra Sun & Moon krijgen er op de valreep ook nog een Pokémon bij: Zeraora.

Vandaag maakte Game Freak bekend dat er binnenkort een nieuwe mythische Pokémon komt. Dit zal plaatsvinden in de laatste twee delen van de serie, waarin een geheel nieuw verhaal werd geïntroduceerd voor de wereld Alola. De nieuwe Pokémon heet Zeraora en is een elektrische Pokémon. Verdere details over de Pokémon zijn nog niet bekend, noch weten we hoe we de Pokémon kunnen vangen.

Ondertussen wachten Pokémon fans wereldwijd op meer info over de aankomende Pokémon game voor de Switch. Na de aankondiging van een Pokémon-RPG voor de console, is het angstvallig stil gebleven. Tot die tijd moeten fans zich zien te vermaken met Ultra Sun & Moon of natuurlijk het immer populaire Pokémon Go.