Zelda 2 en Blaster Master binnenkort naar Switch

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Zelda 2 en Blaster Master binnenkort naar Switch

Nintendo heeft bekendgemaakt dat Zelda 2: The Adventure of Link en Blaster Master naar de Switch komen. Dit gaat gebeuren door middel van de Switch Online-service. Daar is een online NES-bibliotheek te vinden met allerlei oude NES-games. De twee oude games zijn vanaf 16 januari in de online bibliotheek te vinden.

De NES-klassieker Zelda 2 komt deze maand naar de Switch. Samen met Blaster Master is de game binnenkort te vinden in de online bibliotheek van de Switch. Via de online service van Nintendo zijn er nog meer NES-games te vinden om te spelen.

Zelda 2: The Adventure of Link was in zijn tijd op de NES opvallend, omdat de game afweek van de normale top-down view. In plaats daarvan werd er voor de side-scroll gekozen. Blaster Master is eveneens een oudje, maar voor liefhebbers van de NES wel een bekende. In de game schiet, spring en zwem je als speler door verschillende levels om de eindbaas te verslaan.

De online bibliotheek van NES-games heeft het inmiddels al een flinke voorraad games die stuk voor stuk noemenswaardig zijn. Games als Ninja Gaiden en Wario’s Woods zijn al een tijdje te spelen via de Switch Online-service.

Zowel Zelda 2: The Adventure of Link als Blaster Master zullen vanaf 16 januari te spelen zijn. Net als andere games in de NES-bibliotheek zijn deze games gratis te spelen voor leden van de Switch Online-service.