Zarfhome Software brengt DLC van een pdf-pagina uit

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Zarfhome Software brengt DLC van een pdf-pagina uit

Degene die van mening is dat ontwikkelaars en uitgevers zich er vaak makkelijk vanaf maken door DLC uit te brengen die amper iets toevoegt aan de originele game, heeft nog niet van Zarfhome Software gehoord. De ontwikkelaar en uitgever van Hadean Lands heeft namelijk een DLC voor de game uitgebracht ter grootte van een pdf-pagina.

Door een kleine 32 euro uit je portemonnee te trekken ben je al de trotse eigenaar van dit stukje DLC. De uitbreiding voegt overigens niets toe aan Hadean Lands zelf. Het is een certificaat dat je kunt uitprinten en ondertekenen. Door dit te doen verklaar je de game volledig uit te zullen spelen. En daar is de kous mee af. Meer is het niet. Ontwikkelaar Zarfhome Software heeft de uitbreiding inmiddels op Steam staan alwaar je de DLC voor het eerder genoemde bedrag aan je gamecollectie kunt toevoegen.

Hadean Lands is overigens vanaf de release goed ontvangen. De game is een klassiek tekstueel avontuur gevuld met puzzels. Er komen dus geen grafisch hoogstaande beelden aan te pas of enorme dialogen tussen uitgediepte personages. Hadean Lands zelf kost zo’n 12 euro. Het hoogstaande stukje DLC tref je overigens hieronder.

Hadean Lands 
 Pixel Vault