YouTuber krijgt Xbox Adaptive Controller werkend op Nintendo Switch

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
YouTuber krijgt Xbox Adaptive Controller werkend op Nintendo Switch

Je hebt gamers die graag gamen, gamers die graag knutselen en soms ook wel gamers die een combinaties van beide leuk vinden. Het YouTube-kanaal My Mate VINCE maakt er kunstje van om de meest maffe dingen uit te proberen. In een nieuw filmpje is te zien hoe een Xbox Adaptive Controller aangesloten wordt op een Nintendo Switch.

Eerder wist het YouTube-kanaal het al voor elkaar te krijgen om een NES-controller te koppelen aan de Nintendo Switch en in hun nieuwste video krijgt het het weer voor elkaar om met een andere controller te spelen op het apparaat van Nintendo. In de video toont het kanaal in stappen hoe we dit zelf voor elkaar kunnen krijgen, mocht je deze controller in huis hebben liggen.

Het koppelen van een Xbox Adaptive Controller is ook nog eens zeer nuttig te noemen. Sommige gamers hebben moeite met het bewegen van de Joy-Cons en voor hen is het gamen met het apparaat soms dan ook lastig te noemen. Het spelen met de Xbox Adaptive Controller zou het allemaal een stuk gemakkelijker voor hen kunnen maken. Hoe je dit zelf voor elkaar kunt krijgen, check je in de video hieronder.