Yoshi voor de Switch uitgesteld naar volgend jaar

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Yoshi voor de Switch uitgesteld naar volgend jaar

Er was een opvallende afwezige bij de Nintendo Direct tijdens de E3 en wel onze favoriete groene dino. Vorig jaar tijdens de E3 kondigde Nintendo een nieuwe Yoshi-game aan, maar sindsdien bleef het stil, zelfs tijdens de presentatie van dit jaar dus. Nu blijkt waarom.

Slecht nieuws voor Yoshi-fans: de Nintendo Switch-game met de groene dino is uitgesteld naar 2019. Tweakers meldt dat Nintendo de releasedatum van de game verzet heeft naar het volgende jaar. Dat terwijl de game eigenlijk dit jaar had moeten verschijnen. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat we nog niets gehoord hebben over de game tijdens de Nintendo Direct.

Wel verscheen er gisteren een nieuwe trailer van de game op het YouTube-kanaal van Nintendo. Daarin zien we Yoshi door een papieren wereld heen rennen met de gebruikelijke eieren achter zich aan. Het is niet bekend wanneer de game nu wel uitkomt. In een interview met Polygon heeft Reggie Fils-Aimé vertelt dat er later dit jaar meer informatie over de nieuwe Yoshi-game komt.