Yo-Kai Watch Blasters-games komen naar Europa

Yo-Kai Watch Blasters-games komen naar Europa

De twee verschillende versies van Yo-Kai Watch Blasters komen eindelijk richting Europa. De games zijn al enige tijd in Japan beschikbaar en wijken flink af van de andere delen. Van de games is ook een populaire tekenfilmserie gemaakt. 

De Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps en White Dog Squad edities zijn vanaf 7 september beschikbaar in Europa voor de 3DS. De twee games zijn geen standaard RPG’s zoals eerdere delen, maar zijn co-op actie games geworden. In teams van drie moeten spelers samenwerken om grote bazen in real-time gevechten te verslaan. Dit kan zowel lokaal als online.

De spelers kunnen over meer dan vierhonderd verschillende Yo-Kai beschikken die elk hun sterke en zwakke kanten hebben. Ook hebben de twee games elk hun eigen speciale Yo-Kai, missies en eindbazen. De Yo-Kai zijn onzichtbare wezens die alleen aardig en zichtbaar zijn voor de mensen waar ze mee bevriend zijn. Met de Yo-Kai Watch kunnen deze wezens worden opgespoord en tot een sterk team gevormd worden. Samen met je team vecht je tegen kwaadaardige Yo-Kai.