XCOM 2 komt in september naar consoles

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
XCOM 2 komt in september naar consoles

Hoewel Firaxis Games de recente strategiegame XCOM 2 niet van plan was naar consoles te brengen, lijkt de studio toch van gedachten te zijn veranderd. 2K Games heeft vandaag een consoleversie van de game aangekondigd die op 9 september 2016 beschikbaar zal zijn.

Hoewel het team van Firaxis een jaar geleden nog niet wilde denken aan een consolerelease voor XCOM 2, blijkt dat nu anders te zijn. Samen met The Workshop werkt Firaxis aan een consoleversie van de game, die voor de PlayStation 4 en Xbox One zal verschijnen. Daarbij krijgen spelers die de consoleversie pre-orderen de Resistance Warrior Pack met extra aanpasmogelijkheden voor soldaten.

Spelers die de Digital Deluxe Edition bestellen krijgen naast de Resistance Warrior Pack ook alle reeds verschenen DLC van de pc-versie. Mods zullen naar alle waarschijnlijkheid niet beschikbaar zijn voor de consoleversie van de game. Vanaf 9 september 2016 is de consoleversie beschikbaar. Meer weten over de originele pc-release van XCOM 2? Dan lees je onze review van de game.