Xbox One YouTube-app vanaf vandaag voorzien van een update

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Xbox One YouTube-app vanaf vandaag voorzien van een update

Vanaf vandaag kunnen bezitters van een Xbox One een nieuwe update downloaden die meer functionaliteit toevoegt aan de YouTube-app. Op Xbox Wire maakt Microsoft bekend dat mensen vanaf vandaag onder andere al hun opgenomen game-videos kunnen uploaden naar hun YouTube-kanaal.

Naast het uploaden van videos kunnen Xbox One bezitters ook eindelijk de snap feature gebruiken in YouTube, individuele videos ‘pinnen’ op het dashboard en achievements halen via middels het gebruik van de app. Ook is het nu mogelijk om YouTube-kanalen toe te voegen aan de TV-gids waardoor het volgens Microsoft nog makkelijker word om toegang te krijgen tot al je content.

Voor de Xbox 360 is er ook een update live. Mensen die nog veel gebruik maken van de voorganger van de One kunnen vanaf vandaag aan de slag met de ‘GoPro’-app. Via het kanaal van het bekende camera-merk kunnen Xbox Live Gold bezitters wekelijk nieuwe content bezichtigen exclusief op Microsoft’s console. Zo lanceert de app met twee exclusieve videos: een basketball trickshot en een jump met een snowmobile. De Xbox One versie van de app lanceert pas deze zomer.