Xbox One verkoop verdubbeld sinds verwijderen Kinect

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Xbox One verkoop verdubbeld sinds verwijderen Kinect

Sinds Microsoft de consument de keuze heeft gegeven om de Xbox One ook zonder verplichte Kinect te kopen, is de verkoop van de console in de V.S. verdubbeld. Dat deze versie van de console $100 dollar minder kost, helpt natuurlijk ook.

De Xbox One zonder Kinect is sinds juni in de V.S. verkrijgbaar en de verkoop is sindsdien verdubbeld. Of de Xbox One in andere landen ook goede (of in dit geval betere) zaken doet dan voorheen is niet bekend, maar het verlagen van de prijs met $100 dollar zal de verkoop geen kwaad gedaan hebben.

“Nieuwe blockbuster-hits zullen één voor één voor de Xbox One verschijnen in de komende maanden, waarvan Madden NFL 15 in augustus de aftrap zal nemen. Gamers houden van de feestdagen en we zorgen voor geweldige deals en speciale promoties om het te vieren. We zijn nog maar net begonnen en we kunnen niet wachten om meer geweldig nieuws te delen,” liet het bedrijf in een officieel statement weten.

In de tussentijd wachten we hier in Nederland nog steeds op de release van de console zelf, met of zonder Kinect. Dat de console bij grote elektronicazaken al verkrijgbaar is, laten we even in het midden. 5 september is de Xbox One officieel uit in Nederland.