Xbox One update versnelt functies

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Xbox One update versnelt functies

Microsoft komt met een update voor de Xbox One die gebruikers een gloednieuwe ervaring moet gaan bieden. Het zal zelfs een aantal functies van het systeem tot wel 50% versnellen, aldus het hoofd van Xbox engineering Mike Ybarra.

De zoektocht naar de perfecte user interface en gebruikerservaring blijkt voor Microsoft een lange. In november zal de nieuwste grote update voor de Xbox One uitkomen en daarmee zal de software ingrijpend veranderen. Volgens het hoofd van Xbox engineering Mike Ybarra zal een aantal van de functies van de Xbox One hier profijt van hebben. De snelheid waarop ze werken kan met 50% versnellen.

“Populaire gaming features zullen tot 50% sneller opstarten. Met deze snelheid en reactietijden hebben fans iets moois om naar uit te kijken.”

Welke functionaliteiten een boost zullen krijgen wilde Ybarra niet zeggen, maar hij benoemde nog wel dat de update ook een kleine verrassing heeft als het gaat om de toegankelijkheid van de Xbox One. Wat dat is, is iets waar gebruikers zelf achter zullen komen wanneer de “New Xbox One Experience” in november uitkomt. Die enorme update zal ook de backwards compatibility van 360-games bevatten en in het systeem zetten en daarnaast alles een make-over geven.