Xbox One krijgt nieuwe najaarsbundels

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Xbox One krijgt nieuwe najaarsbundels

Microsoft heeft op haar Gamescom persconferentie nieuwe bundels voor de Xbox One aangekondigd. Dit najaar krijgen consumenten de keuze uit drie nieuwe pakketten, waaronder een witte Xbox One, een met een Call of Duty-thema en het vooraf verwachte FIFA-pakket.

De witte Xbox One komt alleen in combinatie met Sunset Overdrive en zal over de toonbank gaan voor 399€. Het pakket verschijnt als de game lanceert op 28 oktober aanstaande. Interessanter is de Call of Duty-bundel. Deze Xbox One krijgt een speciale lik verf in de stijl van Call of Duty. Ook heeft het apparaat een harde schijf van een terabyte, een speciale Call of Duty headset en krijgen kopers exclusieve in-game content voor Call of Duty: Advanced Warfare. Het pakket is wel iets duurder dan de andere bundels: 499€. Vanaf 25 september verschijnt er ook een standaard Xbox One met FIFA 15 voor 399€.

De Xbox One lanceert op 5 september aanstaande in Nederland en consumenten hebben op release de optie voor twee verschillende pakketten, te weten een voor 499€ met Kinect en een voor 399€ zonder. Mensen die de console pre-orderen krijgen er ook nog twee games bij.

SunsetOverdriveBundle

 

CallOfDutyBundle