Xbox One krijgt nieuwe bundels

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Xbox One krijgt nieuwe bundels

Microsoft heeft bekend gemaakt welke bundels we dit najaar voor de Xbox One kunnen verwachten. Wij Nederlanders krijgen natuurlijk het pakket met FIFA 15 en Forza Motorsports 5, maar vanaf 28 october ligt er ook een witte Xbox One met Sunset Overdrive in de winkels. Amerikanen krijgen ook nog een bundel met Madden 15. Al deze bundels kosten $399 of €399.

De witte Xbox One is dezelfde als degene die alle Microsoft medewerkers kregen bij de launch van de console in november vorig jaar, alleen dan zonder de tekst “I made this”. Alle pakketten zijn zonder Kinect. Voor de mensen die wel zo’n super deluxe camera willen is er altijd nog het basispakket met Kinect, maar deze kost €499 en komt zonder games.

De Xbox One heeft het moeilijk momenteel. Eerder maakte Microsoft bekend dat er over het eerste kwartaal van 2014 slechts 1,1 miljoen Xbox One’s en Xbox 360’s zijn verscheept, tegenover 3,5 miljoen PS3 en PS4’s. Momenteel is de Xbox One slechts beschikbaar in 13 landen. Vanaf 5 september aanstaande komen daar een heleboel bij. Volgende week is de Gamescom waar Microsoft voor het eerst een persconferentie houd die zichtbaar is voor het publiek. Wellicht volgt daar meer informatie over Microsoft’s najaarsoffensief.