Xbox One Elite controller blijkt populair ondanks zijn prijs

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Xbox One Elite controller blijkt populair ondanks zijn prijs

Ondanks het heftige prijskaartje van €150,- heeft de Xbox One Elite controller Microsoft absoluut geen windeieren gelegd. De sterk verbeterde en aanpasbare variant van Microsoft’s stukje hardware lijkt zelfs zo goed te verkopen dat het bedrijf al heeft gewaarschuwd voor ‘gelimiteerde levering’ in de maand november.

Het zou daardoor dus zomaar eens kunnen voorkomen dat je iets langer moet wachten voordat je zelf met dit prijzige stukje hardware aan de slag kan, maar als we de inmiddels gelukkige eigenaars ervan mogen geloven is de controller het wachten dubbel en dwars waard. Een vertegenwoordiger van Microsoft liet aan GamesBeat al weten dat ze met man en macht bezig zijn om iedereen zo spoedig mogelijk aan een Elite controller te helpen.

“We zijn enorm blij met de getoonde interesse in de Xbox Elite Wireless Controller. We zijn hard bezig om meer units van de desbetreffende controller in de handen van gamers te krijgen en zien er naar uit om de voorraad aangevuld te krijgen voor de feestdagen”

 

Mocht je absoluut geen moment langer meer willen wachten en wil je direct aan de slag met de controller, dan rest je nog de optie om een geheel nieuwe Xbox One Elite te kopen, waar deze controller standaard bij zit. Het voordeel daarvan is dan weer dat je gelijk een snellere Xbox krijgt, te wijten aan de 1TB SSD schijf die de vernieuwde versie van de console bevat. Het nadeel is het prijskaartje van ongeveer €450,- dat deze Xbox One gaat kosten.