Xbox One een “first class experience”

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Xbox One een “first class experience”

Amy Hood van Microsoft verklaarde tijdens een conference call over de verwachte inkomsten van het bedrijf dat de Xbox One een eersteklas ervaring zal gaan worden. Met oog op de feestdagen zei Hood dat zowel de Xbox One als de Xbox 360 er goed voor staan.

“We zijn enthousiast over het feit dat we een goede aanbieding kunnen doen voor de feestdagen met de Xbox 360. Daarnaast hebben we ook een goede alternatieve keus met het innovatieve Xbox One platform om ons een goed aanbod te geven over verschillende prijsklassen”, aldus Hood. “Met Xbox One hebben we de beslissing gemaakt om een echt eersteklas ervaring uit de console te halen. Er is kinect, er zit een headset bij en natuurlijk de console zelf. En, afhankelijk waar op de aarde je je bevind, wordt er misschien zelfs een game bijgevoegd als deel van een bundel”.

Hood benadrukte ook dat de Xbox One meer zal zijn dan een gaming platform; “Ik ben enthousiast over de toegenomen mogelijkheid dat de Xbox One meer en meer verschillende services kan aanbieden, meer dan wat we ooit zagen als enkel een gaming platform. Wanneer ik denk aan de mogelijkheden in de toekomst is het belangrijk om na te denken over de impact van deze services op de korte termijn. Het winnen van de strijd tijdens de feestdagen en onze positionering zal een grote impact hebben op de winstgevendheid tijdens de levensduur van de nieuwe console”.