Xbox komt met nieuwe lijn controllers: Tech Series

Xbox komt met nieuwe lijn controllers: Tech Series

LEDjes, extra grip, speciale thumbsticks, stickers en compleet custom gebouwde controllers zijn erg populair bij fanatieke gamers en daar hebben ze bij Microsoft ook lucht van gekregen. Er waren natuurlijk al gethematiseerdeĀ controllers voor specifieke games, maar nu komt de hardware fabrikant met een speciale lijn controllers:Ā Xbox Wireless Controller Tech Series.

Later dit jaar kunnen we eindelijk aan de slag met Project Scorpio en in aanloop naar deze release komt Xbox met de eerste controller in een nieuwe serie ‘Tech’ controllers. De controllers hebben een unieke look en maken het belangrijkste gereedschap voor de console-gamer net even iets specialer, dan de standaard uitvoering.

De eerste controller in de Tech Series heeft een militaire look. Het Xbox-team heeft inspiratie gehaald uit militaire technologie, combat armor en Sci-Fi gear. De unieke look heeft niet alleen een estetisch doel, de textuur aan de voorkant van de controller en de rubberen grip op de achterkant van de controller moet ook voor meer houvast zorgen.

De Recon Tech Special Edition komt uit op 25 april en is compatible met de Xbox One, Xbox One S en pc. De adviesprijs is $69.99 in De Verenigde Staten. Europese prijzen zijn nog niet bekend.