Xbox Games With Gold voor november bekendgemaakt

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Xbox Games With Gold voor november bekendgemaakt

Oktober zit er bijna op en november komt eraan. Naast dat dit betekent dat de herfst in volle gang is, betekent dit ook dat er weer nieuwe games voor Games With Gold aankomen. Microsoft heeft vandaag bekendgemaakt welke games we gratis kunnen spelen in de maand november.

De games die in november te spelen zijn met Games With Gold zijn vandaag onthuld. Deze maand zit er veel variatie tussen de games. Het lijkt er dus op dat er voor ieder wat wils is.

Battlefield 1

Ga de strijd aan in de Eerste Wereldoorlog met 64 andere spelers in de online multiplayer. Heb je daar even geen zin in? Dan start je de singleplayer op. Deze neemt je mee naar een aantal belangrijke momenten in de Eerste Wereldoorlog.

Race the Sun

Race the Sun test je coördinatie en reflexen. Deze game, die geïnspireerd is op de oudere arcadegames, gooit een aantal korte levels jouw kant op waarin je zo snel mogelijk de eindstreep moet halen. Probeer met je op zonne-energie lopend vliegtuigje zo lang mogelijk in het licht te blijven.

Assassin’s Creed

De eerste game in de Assassin’s Creed-franchise zorgde voor een hele nieuwe generatie aan games. In Assassin’s Creed wordt de speler in de Animus geplaatst, een machine die ervoor zorgt dat je de herinneringen van je voorouders kunt herbeleven. Ga samen met de assassin Altaïr de strijd aan tegen de tempelieren om de Appel van Eden te bemachtigen.

Dante’s Inferno

Deze game is gebaseerd op een klassiek gedicht waarin de hoofdrolspeler zijn geliefde Beatrice moet redden uit de hel. De Nine Circles of Hell gooien echter een lading aan monsters, demonen en je eigen zondes jouw kant op.