Xbox Games With Gold voor augustus zijn bekendgemaakt

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Xbox Games With Gold voor augustus zijn bekendgemaakt

Juli zit er bijna op en augustus komt eraan. Naast dat dit betekent dat ze zomer vol in gang is, betekent dit ook dat er weer nieuwe games op Games With Gold aankomen. Microsoft heeft bekendgemaakt welke game we gratis kunnen spelen in de maand augustus.

De games die in augustus te spelen zijn met Games With Gold zijn bekendgemaakt. Deze maand is er veel variatie tussen de games. Er is dus voor ieder wat wils.

Forza Horizon 2

In Forza Horizon 2 gaat het maar om één ding en dat is racen. In verschillende wagens scheur je over de verschillende parcoursen. Meer hoeft er niet gezegd te worden toch? De game is gratis te spelen vanaf 1 augustus tot en met 31 augustus op Xbox One.

For Honor

For Honor had vorig jaar een moeilijke start, maar na veel updates van Ubisoft trekt de game weer aan in populariteit. Er worden ook wekelijkse updates uitgevoerd die meer content naar de game brengen. For Honor is vanaf 15 augustus tot en met 16 september gratis te spelen op Xbox One.

Dead Space 3

Dead Space 3 is de derde titel in de Dead Space-trilogie. Volg het tragische verhaal van Isaac die maar geen geluk kan hebben in zijn leven. De game is tevens de eerste Dead Space-titel waarin co-op mogelijk is. Trotseer de horror dus alleen of met een vriend of vriendin vanaf 1 augustus tot en met 15 augustus op Xbox One en Xbox 360.

Disney Epic Mickey 2: The Power of Two

Na het kinderavontuur van Epic Mickey kwam er een vervolg. Deze game heeft weer dezelfde setting. Mickey is op een epische queeste met een magische penseel. In deze game kun je echter ook co-op het avontuur spelen. De game is vanaf 15 augustus tot en met 31 augustus te spelen op Xbox One en Xbox 360.

https://www.youtube.com/watch?v=hH9Kx06oO_0