Xbox Game Pass voor pc en Game Pass Ultimate nu beschikbaar

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Xbox Game Pass voor pc en Game Pass Ultimate nu beschikbaar

Microsoft heeft tijdens de jaarlijkse E3-presentatie bekendgemaakt dat Xbox Game Pass voor de pc en Xbox Game Pass Ultimate officieel beschikbaar zijn. Daarmee kunnen spelers op de pc en Xbox One voor een vast bedrag per maand games downloaden en spelen. Daarnaast combineert Microsoft Xbox Live Gold met Game Pass in het Ultimate-abonnement.

Gedurende de presentatie tijdens de E3 kondigde Microsoft aan dat Xbox Game Pass voor pc vanaf vandaag in open bèta is. Daarbij kunnen spelers de dienst de eerste maand proberen voor slechts 1 euro . Gedurende de komende maanden moet de bibliotheek oplopen tot 100 titels, zoals Imperator: Rome, Halo: The Master Chief Collection en Football Manager 2019.

Voor spelers met zowel een Xbox als pc is de komt Microsoft met Xbox Game Pass Ultimate. De eerder aangekondigde dienst combineert nu niet alleen Xbox Live Gold en Xbox Game Pass voor de console, maar voegt ook gratis Xbox Game Pass voor pc toe. Dit allemaal voor een vast bedrag van 12,99 euro per maand. Ook Xbox Game Pass Ultimate is nu beschikbaar in Nederland.

Microsoft kondigde ook nog enkele nieuwe games aan voor Xbox Game Pass die vanaf vandaag beschikbaar zijn: Batman: Arkham Knight, Hollow Knight, Borderlands: Handsome Collection en Metro: Exodus.