X Games DLC voor Steep gelanceerd met trailer

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
X Games DLC voor Steep gelanceerd met trailer

Ubisoft heeft met een spectaculaire trailer de X Games DLC van Steep gelanceerd. In de trailer komen de grote en favoriete stijlen van het sportevenement aan bod. Verder toont de trailer ook andere DLC, zoals een DLC waarin de speler met een straalmotor-aangedreven wingsuit tussen de bergen door vliegt. Ook komt er een 90’s DLC voor de wintersportgame die de speler volledig in stijl van de jaren 90 laat afdalen.

Steep is de wintersportgame van Ubisoft en laat spelers vanuit hun stoel besneeuwde bergen afdalen. Met de release van de X Games DLC brengt de gameontwikkelaar de speler naar een van de grootste wintersportevenementen. Het evenement in de game vindt plaats in een dorpje in Alaska.

De speler krijgt de kans om zich te bewijzen op de onderdelen die de X Games aandoen. Zo kan er gestunt worden op de Superpipe, maar ook in de lucht tijdens de Big Air. Verder bevat de DLC ook nog Slopestyle, Speed Skiing en Base Jumping.

Met de X Games Pass kan tevens de Rocket Wings DLC en de 90’s DLC gespeeld worden. In de eerste van die twee kan de speler een wingsuit met straalmotor aantrekken. Daarmee kan deze vervolgens een stuk of vijftien verschillende uitdagingen aangaan. De 90’s DLC geeft de game een jaren 90-uitstraling, inclusief felgekleurde outfits om aan te trekken. Echter verschijnen deze twee uitbreidingen pas op 27 november en 3 januari.

De X Games DLC voor Steep is vanaf nu verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One en pc. Alle DLC kan tevens in een keer aangeschaft worden middels de Steep: X Games Gold Edition.