WWE 2K18 komt ook naar pc

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
WWE 2K18 komt ook naar pc

Dat worstelen populair genoeg is voor een eigen videogameserie is allang geen nieuws meer. Wel komt de worstelgame van 2K voor het eerst naar de pc. Goed nieuws voor ieder die liever een muis en toetsenbord ter hand neemt, al is een controller ook op pc waarschijnlijk wel aan te raden voor WWE 2K18.

WWE 2K18 komt naar pc, dat maakte 2K vandaag bekend op hun blog. In de zomer kondigde 2K al aan dat de worstelgame ook naar de Nintendo Switch komt en daar voegen ze nu de pc aan toe. Dit betekent dat WWE 2K18 naar vrijwel alle platformen komt van deze generatie, behalve de 3DS.

De pc-versie is echter nog niet helemaal gelijk aan de consoleversies. De Deluxe Edition bevat op PlayStation 4 en Xbox One namelijk een early access pas van vier dagen en deze krijgen pc-gamers er niet bij als ze de Deluxe Edition aanschaffen. Wel krijgen ze Kurt Angle als pre-order-bonus.

WWE 2K18 komt uit op 17 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Wanneer de game voor de Nintendo Switch uitkomt, is nog niet bekend.