Wreck-It Ralph 2 maakt hoofdpersonages dakloos

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Wreck-It Ralph 2 maakt hoofdpersonages dakloos

Begin juni kondigde Disney de sequel van Wreck-It Ralph aan in een trailer. Daarin kregen we alvast een voorproefje op de locatie van dienst oftewel het wereldwijde web. Aangezien de release al op 21 november plaatsvindt, komen de makers nu met een tweede trailer. Daarin maken we kennis met het verhaal en komen we meer te weten over hoe het internet tot leven komt in de film. 

In Wreck-It Ralph 2 gaat de game Sugar Rush van Vanellope von Schweetz om een nog onbekende reden kapot. Hierdoor wordt de stekker uit de game getrokken in de Litwak arcadehal. Doordat het spel geen stroom meer krijgt, is de leefwereld van de personages gewist en zijn ze dakloos geworden. De enige manier om het spel te repareren is door het internet af te schuimen op zoek naar een bepaald onderdeel. Aangezien deze taak niet zo simpel is, vraagt Vanellope aan Ralph om haar te helpen.

In de trailer tonen de makers ons hoe het internet eruit ziet en welke personages we gaan ontmoeten. Zo zien we Ralph en Vanellope racen in de Slaughter Race en ontmoeten we website-ondernemer Yesss. In het filmpje komen we ook bekende internetdingen tegen zoals irritante advertenties, duiken we in het Dark Net en komen we wederom prinsessen tegen. Deze adellijke jonkvrouwen lijken een belangrijke rol te spelen in de film.

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 is vanaf 21 november te zien.